شیرینی رز شکری، یک شیرینی شیک نوروزی

شیرینی های شکری یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از میهمانان در نوروز هستند. این بار شیرینی رز شکری را امتحان کنید

مواد مورد نیاز شیرینی رز شکری برای نوروز

آرد الک شده : ۳۲۰ گرم
کره نرم شده : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر ریز : ۲۰۰ گرم
پوست پرتقال رنده شده : یک چهارم ق چ
وانیل : یک چهارم ق چ
شکر رنگی : به میزان لازم
شکلات چیپسی : یک دوم پیمانه

طرز تهیه شیرینی رز شکری برای نوروز

شکر و کره (به دمای محیط رسیده) را داخل کاسه ای بریزید.
سپس به مدت ۲ دقیقه با دور کند همزن برقی  بزنید تا پف کرده و کرمی رنگ شود، بعد تخم مرغ، وانیل و پوست پرتقال را به آن افزوده و هم بزنید.
سپس به تدریج آرد را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.
از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله کنید.
سپس با استفاده از چاقو تیزی یک برش بعلاوه (+) روی آن ایجاد کرده و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
بعد روی آن ها شکر رنگی (مقداری شکر دانه درشت  را درون ظرفی ریخته و مقداری رنگ خوراکی به آن بزنید.
سپس با استفاده از قاشقی مخلوط کرده تا رنگ دلخواه به دست آید) بپاشید.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه (یا تا زمانی که زیر آن طلایی رنگ شود) قرار دهید تا بپزد.
سینی را از فر خارج کرده و در وسط هر شیرینی یک شکلات چیپسی قراردهید.
نکته : این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۳۰ روز قابل نگهداری است.

 

طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز

 

منبع : ماهنامه آشپزی

 

منبع

شاید مقاله های دیگر وب سایت روژان :را هم دوست داشته باشید




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *