آموزش طرز تهیه پنیر سوخاری

آموزش طرز تهیه پنیر سوخاری

روژان: پنیر سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه برای افرادی است که عاشق پنیر و سوخاری هستند. این پیش غذا در زمان بسیار کمی تهیه شده و طرز تهیه دشواری نیز ندارد. پنیر سوخاری ترد با رویه‌ی ادویه و پنیر آب شده داخلش پیش غذای مناسبی برای مهمانی‌های مختلف بوده که می‌توان با انواع سس آن را سرو کرد. علاوه بر این سرو پنیر سوخاری در کنار غذای اصلی مانند مرغ سوخاری نیز بسیار مرسوم است. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه پنیر سوخاری به صورت مرحله به مرحله آشنا شده و این پیش غذای ترد را برای مهمانان خود تهیه کنید.

آموزش طرز تهیه پنیر سوخاری

شاید برای شما که عاشق پنیر سوخاری هستید جالب باشد که بدانید این پیش غذای خوشمزه برای اولین بار توسط قبرسی‌ها تهیه و سرو شده است. حال با هم ابتدا مواد لازم را مرور کرده و سپسس مراحل پخت را خواهیم خواند.

مواد لازم برای تهیه پنیر سوخاری:

  • آرد: ۱/۲ پیمانه معادل ۶۰ گرم
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پودر سوخاری: ۱٫۵ پیمانه معادل ۱۸۵ گرم
  • کره: ۱٫۵ پیمانه معدل ۷۵ گرم
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پونه خشک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل خشک: ۱٫۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱٫۲ قاشق چای‌خوری
  • پنیر موزارلا: ۴۵۰ گرم
  • سس گوجه‌فرنگی برای سرو
  • روغن نباتی برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه پنیر سوخاری:

برای تهیه پنیر سوخاری مراحل زیر را به ترتیب طی کنید.

مرحله اول: آماده سازی پوشش پنیر سوخاری

در طرز تهیه پنیر سوخاری برای شروع کار در ابتدا یک کاسه‌ی کوچک برداشته و آرد را داخل ظرف الک کنید.

  • کاسه‌ای را برای این کار انتخاب کنید که بتوانید مواد دیگر را به آرد افزوده در همین ظرف مخلوط کنید.
  • مناسب‌ترین آرد برای پنیر سوخاری آرد سفید قنادی است.

طرز تهیه پنیر سوخاری

بعد از الک کردن آرد، یک ظرف جداگانه انتخاب کرده و تخم‌مرغ‌ها را داخل ظرف بشکنید، سپس ۲ قاشق غذاخوری شیر به تخم‌مرغ‌ها افزوده و شیر را به خوبی با تخم‌مرغ‌ها بزنید.

  • اگر تخم‌مرغ‌های شما درشت است، می‌توانید به جای استفاده از دو تخم‌مرغ از یک تخم‌مرغ درشت استفاده کنید.

طرز تهیه پنیر سوخاری

در این مرحله نیز یک کاسه با اندازه متوسط انتخاب کرده، پودر سوخاری، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل و نمک را داخل ظرف بریزید و به خوبی باهم ترکیب کنید.

  • به جای استفاده از پودر سوخاری، می‌توان از خرده نان تست و یا خرده نان باگت برای تهیه پوشش پنیر سوخاری استفاده کرد.
  • اگر شما ادویه‌جات مختلف مانند آویشن، پودر گوجه و .. را می‌پسندید می‎‎‌توانید در این مرحله به پودر سوخاری بیافزایید.

طرز تهیه پنیر سوخاری

مرحله دوم: پوشاندن پنیر موزارلا

پنیر موزارلا را به صورت مکعب مستطیل برش داده و سپس آن را داخل آرد غلط داده و به طور کامل در آرد فرو ببرید تا پنیر موزارلا به صورت کامل با آرد پوشانده شود.

بعد از آغشته شدن پنیر موزارلا به آرد، بلافاصله پنیر را داخل مخلوط تخم‌مرغ برو ببرید تا پنیر موزارلا به خوبی پوشانده شود.

  • در این مرحله از دست‌کش استفاده کنید تا دست‌هایتان به تخم‌مرغ آغشته نشود.

بعد از آغشته شدن پنیر موزارلا به تخم‌مرغ نوبت به آغشته کردن پنیر به مخلوط پودر سوخاری می‌رسد که باید به خوبی به پودر سوخاری آغشته شود.

طرز تهیه پنیر سوخاری

در ادامه طرز تهیه پنیر سوخاری، پنیر را داخل سینی که روی آن کاغذ روغنی پهن شده قرار دهید و به سراغ پنیرهای دیگر بروید. بعد از آماده شدن تمام پنیرها، آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا پنیرها خودشان را بگیرند.

  • اگر پنیرهای آماده شده را در فریزر قرار ندهید در هنگام سرخ کردن، پودر سوخاری از پنیر موزارلا جدا شده و در روغن غوطه‌ور می‌شود.

طرز تهیه پنیر سوخاری

مرحله سوم: سرخ کردن

در این مرحله یک تابه نسوز را با مقداری روغن نباتی روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد برسد، سپس پنیر سوخاری آماده شده را داخل روغن داغ بیاندازید تا با حرارت ملایم سرخ شود.

چند عدد دستمال کاغذی روی ظرف قرار داده و پنیر سوخاری سرخ شده را روی آن‌ها دهید تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شود.

طرز تهیه پنیر سوخاری

مرحله چهارم: سرو پنیر سوخاری

بعد از آماده شدن پنیر سوخاری، ظرف سروی را آماده کرده و پنیر سوخاری را در کنار سس گوجه‌فرنگی قرار دهید و به صورت گرم این پیش غذا را سرو کنید.

طرز تهیه پنیر سوخاری

طرز تهیه پنیر سوخاری در اینجا به پایان رسید. شما نیز با طی کردن درست این مراحل می‌توانید یک پنیر سوخاری خوشمزه تهیه کرده و برای خانواده و یا مهمانان خود سرو کنید. ممنون که با این مطلب نیز همراه ما بودید.

منبع

شاید دیگر مطالب
روژان را هم دوست داشته باشید




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *