طرز تهیه خورش گوشت و خرما

طرز تهیه خورش گوشت و خرما

در این مطلب طرز تهیه خورش گوشت و خرما را که یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است را آماده کرده ایم.

مواد لازم برای خورش گوشت و خرما

  • لیمو  ۱ عدد
  • ماست  ۵۰۰ گرم
  • روغن کنجد  یک قاشق چای خوری
  • سیب زمینی   ۱ عدد بزرگ
  • لوبیا سبز  ۲۰۰ گرم
  • خرما  ۱۵۰ گرم
  • پیاز   ۱ عدد
  • گوشت بره  ۴۰۰ گرم
  • آب   به مقدار لازم
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • لیمو  ۱ عدد
  • سس و نمک و فلفل   به مقدار لازم
  • گشنیز کمی

طرز تهیه رپ چیکن کلاب

طرز تهیه پیتزا کالزونه غذای پر طرفدار ایتالیایی/ آموزش تصویری

طرز تهیه خورش گوشت و خرما با دستور ساده

طرز تهیه خورش گوشت و خرما

با رنده ریز پوست لیمو را رنده کنید و اب لیمو را نیز بگیرید. گوشت بره را درون پوست رنده شده و آب لیمو و ماست در حدود نیم ساعت قرار دهید. سپس سیب زمینی را بشویید و بدون اینکه پوست آن را بکنید، آن را به اندازه مکعب های ۲ سانتی خرد کنید.
روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود. خرماها را نصف کنید و هسته آن را خارج کنید.
شاخه های آخر لوبیا سبز را جدا کنید و بدون اینکه دانه آنها را بیرون بیاورید و یا خرد کنید، بشویید، سپس لوبیا سبزو خرما را کمی با سیب زمینی تفت دهید.
گوشت را هم اضافه کنید و به میزان کافی اب بریزید. پیاز را چهار قست کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
درب ظرف را ببندید و بگذارید آب بجوشد و بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
خیار و فلفل را کاملا خرد کنید، پوست لیمو را رنده کنید و اب لیمو را بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی بر طبق ذائقه خود تنظیم کنید.
بعد از اینکه غذا پخت آن را با چند شاخه گشنیز تزئین کنید و با یک کاسه سالاد سرو کنید. این غذا را به همراه برنج و یا به صورت خوراک همراه با نان سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش گوشت و خرما

خورش گوشت و خرما جزو انواع خورش می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۱۵ دقیقه و زمان پخت آن حدود یک ساعت و نیم می باشد. این غذا را می توانید در وعده نهار و شام و یا در ماه رمضان در وعده سحری میل کنید. دستور تهیه این مطلب برای ۶ نفر می باشد.

طرز تهیه سالاد بروکلی با سس فتای کرمی

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *