طرز تهیه گرانیتای قهوه

طرز تهیه گرانیتای قهوه

طرز تهیه گرانیتای قهوه : این دستور دسر آسان، پاسخ کوبا به sno-cones است. در صورت امکان از قهوه‌ غلیظ و تازه دم‌کرده استفاده کنید اما قهوه‌ باقی‌مانده از صبح نیز ایرادی ندارد. فقط ۴ فنجان قهوه را با شکر گرم کنید تا شکر حل شود. اگر قهوه‌تان را با کمی خامه ترجیح می‌دهید، گرانیتا را با مقداری شیر غلیظ رویش امتحان کنید.

طرز تهیه نان پیتزای هسل بک

  • زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۲۵۵ دقیقه
  • مناسب برای ۶ نفر
  • ۱۰۱ کالری
  •  ۲۷۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه گرانیتای قهوه

آبچهار و سه چهارم فنجان
شکرسه‌چهارم فنجان
عصاره‌ وانیلسه‌چهارم قاشق چایخوری

مراحل تهیه گرانیتای قهوه

  • ۱با قهوه‌ آسیاب‌شده و آب، یک قوری قهوه دم کنید.
  • ۲شکر را در یک کاسه‌ بزرگ و مقاوم در برابر گرما بریزید. قهوه‌ داغ را روی آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. وانیل را اضافه کرده، بهم بزنید و اجازه دهید کمی خنک شود (ولرم). ۴۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
  • ۳وقتی مخلوط سرد شد، آن را در یک ظرف فلزی ۹ در ۱۳ اینچی بریزید و حدود ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا برفاب شود.
  • ۴با یک چنگال، مخلوط را بهم بزنید تا کریستال‌های یخ بشکند، سپس رویش را صاف کنید و ۲ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید، هر ۳۰ دقیقه آن را بهم بزنید.
  • ۵برای سرو، گرانیتا را در کاسه‌های دسر بریزید و مراقب باشید که کریستال‌های یخ را فشرده نکنید.

آموزش شیرینی پزی: طرز تهیه پنکیک پفی سیب در فر

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *