طرز تهیه کاسرول میگو و گل کلم

طرز تهیه کاسرول میگو و گل کلم

طرز تهیه کاسرول میگو و گل کلم:  این کاسرول دریایی سریع و آسان، طعم فوق‌‌العاده‌ای از شوید تازه و پنیر فتا می‌گیرد.

مواد لازم

  • زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت : ۵۵ دقیقه
  •  ۷۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر
  • ۲۶۹ کالری

آموزش آشپزی: طرز تهیه گولاش کلاسیک

  1. گلچه‌های کوچک گل کلم۴ فنجان
  2. پیاز خردشدهنصف فنجان
  3. روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
  4. فلفل قرمزنصف قاشق چایخوری
  5. نمکیک‌چهارم قاشق چایخوری
  6. میگوی متوسط تازه یا یخ‌زدهنیم کیلو
  7. گوجه فرنگی خردشده۲ قوطی
  8. سیر۲ حبه
  9. پوست لیمو۱ قاشق چایخوری
  10. پنیر فتای کم‌چربنصف فنجان
  11. برش‌های لیمواختیاری

مطلب پیشنهادی:آموزش آشپزی: طرز تهیه کتلت میگو سوخاری و کتلت میگو با سیب زمینی

مراحل پخت

  • ۱فر را از قبل تا ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم، پیاز، روغن، فلفل قرمز خردشده و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و بهم بزنید. این مخلوط را در یک ظرف کم‌عمق فلزی، مخصوص کباب کردن پخش کنید. بمدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که گل کلم نرم شود، بپزید.
  • ۲در این حین، میگو را آب بکشید و با حرکات ضربه‌ای حوله کاغذی به‌آرامی خشک کنید. میگو، گوجه فرنگی، سیر و پوست لیمو را در یک کاسه متوسط بریزید و بهم بزنید. مخلوط میگو را روی مخلوط گل کلم بریزید. بمدت ۱۵ دقیقه دیگر یا تا زمانی که میگو مات شود، بپزید.
  • ۳پنیر و شوید را باهم مخلوط کنید و روی مخلوط میگو بپاشید. در صورت تمایل، آن را با برش‌های لیمو سرو کنید.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *