طرز تهیه ماهی کاد ترد

طرز تهیه ماهی کاد ترد

طرز تهیه ماهی کاد ترد :با این دستور ساندویچ ماهی سالم می‌توانید بدون سرخ کردن ماهی از همان تردی لذت ببرید. رک سیمی اطمینان می‌دهد که هر دو طرف ماهی کاد پخته، ترد می‌شود.

مواد لازم تهیه ماهی کاد ترد

  • زمان پخت : ۳۰ دقیقه
  •  ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر

آموزش آشپزی: طرز تهیه پیکاتای مرغ با پاستا و قارچ

سفیده‌ تخم‌مرغ۱ عدد

کورن فلکس۲٫۵ فنجان

ماهی کادنیم کیلوگرم ماهی کاد

پودر سیر۱ قاشق چایخوری

فلفلنصف قاشق چایخوری

نمکیک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتوناسپری آشپزی

مایونزیک‌سوم فنجان

ترشی خیار و شوید۲ قاشق غذاخوری

نان همبرگر۴ عدد

کاهو، هویج، خیاربرای سرو

تربچه، کلم، فلفل دلمه‌ایبرای سرو

مطلب پیشنهادی: آموزش آشپزی: طرز تهیه رپ کاهو و استیک کره‌ای

مراحل پخت

  • ۱فر را از قبل تا ۴۲۵ درجه‌ فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر را با فویل بپوشانید. یک رک سیمی روی آن قرار دهید و آن را با اسپری روغن چرب کنید.
  • ۲سفیده‌ تخم‌مرغ را در یک ظرف کم‌عمق بهم بزنید تا کف کند. کورن فلکس را در یک ظرف کم‌عمق دیگر بریزید. پودر سیر، فلفل و نمک را روی کاد بریزید. کاد را درون سفیده‌ تخم‌مرغ بزنید، کمی تکان دهید تا مایع اضافی‌اش خارج شود و سپس روی کورن فلکس قرار داده و فشار دهید تا به آن بچسبد. سپس ماهی را روی رک سیمی بگذارید. روی ماهی و اطراف آن را با اسپری روغن بپوشانید.
  • ۳ماهی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی شود و دماسنج فوری که در ضخیم‌ترین قسمت ماهی قرار می‌دهید، ۱۴۵ درجه‌ فارنهایت را نشان دهد، در فر قرار دهید.
  • ۴مایونز و ترشی را در یک کاسه‌ کوچک باهم مخلوط کنید. ماهی را درون نان همبرگر بگذارید و با مقداری از این سس و سبزیجات سرو کنید.

آموزش آشپزی: طرز تهیه مرغ جامائیکایی با برنج و لوبیا

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *