آموزش آشپزی: طرز تهیه پیکاتای مرغ با پاستا و قارچ

آموزش آشپزی: طرز تهیه پیکاتای مرغ با پاستا و قارچ

طرز تهیه پیکاتای مرغ با پاستا و قارچ :پیکاتای مرغ ما که روی پاستا گندم کامل سرو می‌شود، یک سس غلیظ کیپر – لیمو دارد که با روغن زیتون فوق بکر و فقط مقدار کمی کره برای طعم بهتر درست می‌شود. اگر دوست دارید، می‌توانید بجای سینه‌ مرغ از یک ماهی ملایم مانند تیلاپیا یا حتی میگو استفاده کنید.

آموزش آشپزی: طرز تهیه گولاش کلاسیک

مواد لازم تهیه پیکاتای مرغ با پاستا و قارچ

  • زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۴۰ دقیقه
  •  ۸۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر
  • ۳۸۱ کالری
  1. روغن زیتون فوق بکر۲ قاشق چایخوری
  2. آردیک‌ سوم فنجان
  3. استاک مرغ۲ فنجان
  4. آب لیمو۲ قاشق غذا خوری
  5. جعفری تازه‌یک‌ چهارم فنجان
  6. کیپر۲ قاشق غذاخوری
  7. کره۲ قاشق چایخوری
  8. پاستای رشته‌ای۲۰۰ گرم
  9. نمکنصف قاشق چایخوری
  10. فلفلیک‌ چهارم قاشق چایخوری
  11. استیک مرغ۴ تکه
  12. سیر۳ حبه
  13. قارچ۳۰۰ گرم

دستور پیشنهادی: طرز تهیه مرغ جامائیکایی با برنج و لوبیا

مراحل پخت

  • ۱یک قابلمه‌ بزرگ آب را به جوش بیاورید. پاستا را در آن بریزید و حدود ۴ تا ۶ دقیقه یا با توجه به دستورالعمل روی بسته‌بندی بپزید. سپس آن را در آبکش خالی کنید و رویش آب بریزید.
  • ۲در این حین، ۴ قاشق چایخوری آرد و استاک را در یک کاسه‌ کوچک باهم مخلوط کنید تا یکدست شود. آرد باقی‌مانده را در یک ظرف کم‌ عمق بریزید. یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل به مرغ بزنید و هر دو طرف آن را آردمالی کنید. ۲ قاشق چایخوری روغن را در یک تابه‌ نچسب بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که برشته شود و دیگر داخلش صورتی نباشد، بپزید (هر طرف ۲ تا ۳ دقیقه). مرغ‌ها را در یک بشقاب خالی کنید، رویشان را بپوشانید تا گرم بمانند.
  • ۳۱ قاشق چایخوری روغن باقی‌مانده را در تابه روی شعله‌ متوسط – بالا گرم کنید. قارچ‌ها را اضافه کرده، بپزید و گاهی بهم بزنید تا شیره‌ شان بیرون بیاید و شروع به قهوه‌ای شدن کنند (حدود ۵ دقیقه). آنها را در یک بشقاب خالی کنید. سیر  را به تابه اضافه کرده و حرارت دهید. مخلوط استاک – آرد، آب لیمو و یک‌چهارم قاشق چایخوری نمک باقی‌مانده را اضافه کنید. بگذارید آرام بجوشد، گاهی بهم بزنید تا سس غلیظ شود (حدود ۵ دقیقه).
  • ۴جعفری، کیپر، کره و قارچ‌های کنار گذاشته را اضافه کنید و بهم بزنید. به اندازه‌ی نصف فنجان از سس قارچ را بردارید و پاستا را در تابه با سس باقی‌ مانده مخلوط کنید. در هنگام سرو روی پاستا، مرغ و سس کنار گذاشته‌شده را بریزید.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *