آموزش آشپزی: طرز تهیه گولاش کلاسیک

آموزش آشپزی: طرز تهیه گولاش کلاسیک

گولاش که به گولاش کلاسیک نیز معروف است، یک وعده غذایی مقرون به‌ صرفه برای خانواده می باشد. پاستا در درون سس پخته می شود بنابراین می توانید این غذای رضایت بخش را فقط در یک قابلمه درست کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه گولاش کلاسیک

  • زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
  • زمان پخت : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر
  • ۴۱۸ کالری
  •  ۵۵ دقیقه

آموزش آشپزی: طرز تهیه کتلت میگو سوخاری و کتلت میگو با سیب زمینی

  • روغن زیتون فوق‌بکر۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده۱٫۵ فنجان
  • گوشت گاو چرخ شده۵۰۰ گرم
  • سیر خردشده۲ حبه
  • پاپریکا۲ قاشق چایخوری
  • چاشنی ایتالیایی۱ قاشق چایخوری
  • نمک۱ قاشق چایخوری
  • فلفلیک‌چهارم قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی۱ قوطی
  • سس گوجه فرنگی۱ قوطی
  • استاک مرغ یا گوشت۱ فنجان
  • ماکارونی اِلبویک و یک‌ چهارم فنجان
  • پنیر پارمسانبه میزان دلخواه

مطلب مرتبط: آموزش آشپزی: طرز تهیه کباب کوبیده در فر بدون نیاز به ذغال

مراحل پخت

  • ۱روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط تا بالا گرم کنید. پیاز و گوشت گاو را اضافه نمایید، بپزید و گوشت را با قاشق چوبی خوب له کنید. حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشد. سیر، پاپریکا، چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل را اضافه کنید و بهم بزنید. حدود ۱ دقیقه بپزید. سپس گوجه فرنگی را به همراه آب آن، سس گوجه فرنگی و استاک اضافه کنید و بگذارید بجوش بیاید. شعله را کم کنید، سر ظرف را بگذارید و ۵ دقیقه بپزید. سپس ماکارونی را اضافه کرده، سر ظرف را بردارید و ۶ تا ۹ دقیقه بپزید تا نرم شود. در این حین گاهی بهم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید قبل از سرو ۵ دقیقه بماند. در صورت تمایل روی آن پارمسان بپاشید.

آموزش آشپزی: طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *