طرز تهیه پیتای مرغ و سبزیجات زغالی با سس مایونز سیر

آموزش آشپزی: طرز تهیه پیتای مرغ و سبزیجات ذغالی با سس مایونز سیر

طرز تهیه پیتای مرغ و سبزیجات ذغالی با سس مایونز سیر: ما ترجیح می‌دهیم مرغ و سبزیجات سالم در این دستور در نان پیتا پیچیده شوند اما شما می‌توانید آنها را روی برنج قهوه‌ای نیز سرو کنید و روی آن سس مایونز بریزید.

مناسب برای ۵ نفر

۴۵۶ کالری

 زمان آماده سازی : ۴۵ دقیقه 

زمان پخت : ۴۵ دقیقه

۹۰ دقیقه

آموزش آشپزی : دستور پخت پاتلیجان دیبی ؛ پاستا و بادمجان ترکیه‌ای

  • مواد لازم
  • ماست یونانی ساده‌ کم چرب یک‌چهارم فنجان
  •  آب لیمویک‌چهارم فنجان
  •  سیر۴ حبه
  •  پونه‌۲ قاشق چایخوری
  •  نمک سه‌چهارم قاشق چایخوری
  •  ران مرغ۷۵۰ گرم
  •  تخم‌مرغ بزرگ۱ عدد
  •  روغن کانولاسه‌چهارم فنجان
  •  فلفل یک‌چهارم قاشق چایخوری
  •  فلفل دلمه‌ای سبز بزرگ۱ عدد
  •  پیاز قرمز۱ عدد
  •  نان پیتای ۵ عدد
  •  برگ کاهوی کوچک۵ عدد
  •  گوجه‌ فرنگی بزرگ۱ عدد
  •  آب لیمو۱ قاشق غذاخوری
  •  ماست یونانی ساده‌ کم چرب۱ قاشق غذاخوری

مطلب مرتبط: آموزش آشپزی: طرز تهیه انواع غذا با بلدرچین

مراحل پخت

  1. یک‌چهارم فنجان ماست، یک‌چهارم فنجان آب لیمو، ۳ حبه سیر، پونه‌ کوهی و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه‌ی بزرگ باهم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا به مواد آغشته شود. اجازه دهید ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در مواد بخوابد.
  2. تخم‌مرغ را با ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی اضافه و ۱ حبه سیر در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. در حالی که مخلوط‌کن روشن است، روغن را اضافه کنید. آن را در یک کاسه خالی کنید. ۱ قاشق غذاخوری ماست باقی‌مانده و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده و مقداری فلفل بریزید و کنار بگذارید.
  3. رک را در طبقه‌ی بالای فر قرار دهید و برویلر را با درجه‌ حرارت بالا گرم کنید. یک سینی فر بزرگ را با فویل بپوشانید.
  4. فلفل دلمه‌ای و پیاز را به مخلوط مرغ اضافه کرده و بهم بزنید. آن را به‌طور یکنواخت روی سینی فر پخش کنید و حدود ۱۴ تا ۱۶ دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته و سبزیجات کمی زغالی شوند، کباب کنید. آنها را در وسط زمان پخت، زیر و رو کنید.
  5. یک قاشق غذاخوری مایونز سیر را روی هر کدام از پیتاها بمالید (مایونز باقی‌مانده را برای استفاده‌ی بعدی نگه دارید). روی آن مرغ، سبزیجات، کاهو و گوجه بریزید.

آموزش آشپزی: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *