آموزش آشپزی: طرز تهیه پات پای مرغ آسان

آموزش آشپزی: طرز تهیه پات پای مرغ آسان

طرز تهیه پات پای مرغ آسان : ما با تفت دادن سبزیجات با استفاده از اسپری روغن بجای کره یا روغن، این دستور پای خوشمزه را کم کالری و کم‌چرب‌تر کرده‌ایم.

  • مناسب برای ۴ نفر
  • ۳۸۶ کالری

مواد لازم برای تهیه پات پای مرغ آسان

  • زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۸۰ دقیقه
  •  ۱۱۰ دقیقه
پوسته‌ روغنی۱ عدد
قارچ۱٫۵ فنجان
پیاز خردشدهنصف فنجان
شیر غلیظ‌ شده‌۱ قوطی
آرد۳ قاشق غذاخوری
آبیک چهارم فنجان
پودر استاک مرغ۱ قاشق چایخوری
مریم گلی ،مرزنجوش یا آویشننصف قاشق چایخوری
فلفل سیاهیک‌هشتم قاشق چایخوری
سینه‌ مرغ۱٫۵ فنجان
نخود فرنگی۱ فنجان
آردیک و یک‌سوم فنجان
نمکیک‌چهارم قاشق چایخوری
روغنیک‌چهارم فنجان
شیریک‌چهارم فنجان

مراحل پخت

  • ۱فر را تا ۴۲۵ درجه‌ فارنهایت گرم کنید. پوسته‌ روغنی را آماده کنید. خمیر را به شکل یک توپ درآورید. روی یک سطح آرد پاشی‌ شده، خمیر را با دست‌هایتان صاف کنید. پوسته را به ضخامت یک‌هشتم اینچ پهن کنید. با استفاده از قالب‌های کاتر ۱ تا ۱٫۵ اینچی، پوسته را به شکل‌های موردنظر قالب بزنید (از تکه‌های باقی‌مانده، دوباره استفاده نکنید). روی پوسته را با پلاستیک یا فویل بپوشانید و کنار بگذارید.
  • ۲یک ماهی‌تابه‌ متوسط را با اسپری روغن بپوشانید و روی شعله‌ متوسط گرم کنید. قارچ و پیاز را به تابه‌ داغ اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه بپزید و بهم بزنید تا پیاز نرم شود.
  • ۳در این حین، ۱ قاشق غذاخوری از شیر غلیظ‌ شده را کنار بگذارید. شیر باقی‌ مانده را در یک کاسه‌ کوچک بتدریج با آرد مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط شیر را روی مخلوط قارچ در ماهیتابه بریزید. آب، پودر استاک، مریم گلی و فلفل را اضافه کنید. آن را بپزید و بهم بزنید تا غلیظ شود و حباب کند.
  • ۴مرغ و نخودفرنگی یخ‌زده با پیازهای مرواریدی را اضافه کنید و بهم بزنید. این مخلوط را در یک ظرف پای عمیق ۹ اینچی خالی کنید. تکه‌های قالب‌زده از خمیر را روی مخلوط مرغ داغ بچینید و با برس روی آنها، ۱ قاشق غذاخوری شیر غلیظ‌ شده کنار گذاشته را بمالید.
  • ۵بمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که پوسته طلایی شود، در فر قرار دهید و اجازه دهید قبل از سرو ۱۰ دقیقه بماند.
  • ۶پوسته‌ روغنی: آرد و نمک را در یک کاسه‌ متوسط با هم مخلوط کنید. روغن و شیر را یکباره به مخلوط آرد اضافه کنید. به آرامی با چنگال بهم بزنید تا ترکیب شوند. با استفاده از دست‌هایتان، خمیر را به شکل توپ درآورید.

آموزش آشپزی : طرز تهیه خورش خلال برای ۸ نفر

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *