آموزش آشپزی: طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه

آموزش آشپزی: طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه

لینگوئین نام نوعی پاستا شبیه فتوچینی است اما از آن باریک‌تر و کمی گردتر است. این پاستا با ساردین و گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود و طعم خوبی دارد. در ادامه طر تهیه طرز تهیه لینگوئین با ساردین و رازیانه را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه شوید.

  • تعداد: ۲ تا ۴ نفر
  • زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۳۰ دقیقه

آموزش آشپزی: طرز تهیه سالاد مرغ برمه‌ای

مواد لازم

  • نمک دریایی
  • یک کنسرو ماهی ساردین
  • روغن زیتون
  • ۲ تا ۳ حبه سیر رنده شده
  • یک عدد ریشه رازیانه
  • ¼ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  • یک پیمانه کنسرو گوجه‌فرنگی
  • ۵۶٫۵ گرم آب سبزیجات
  • یک عدد لیموترش متوسط
  • ۱/۳ پیمانه خرده‌های نان
  • ۳۵۰ گرم پاستا لینگوئین

مطلب مرتبط: آموزش آشپزی: طرز تهیه لازانیای آلفردو اسفناج

طرز تهیه

  1. درون قابلمه بزرگ آب و نمک بریزید و بگذارید بحوشد.
  2. تن ماهی ساردین را باز کنید و روغن آن را درون تابه بریزید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سیرها را بریزید و تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.
  3. رازیانه‌ها را تمیز کنید و ریز خرد کنید. آنها را درون تابه بریزید و به همراه نمک روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند و حالت کاراملی پیدا کنند. پرک فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.  سپس کنسرو گوجه‌فرنگی و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به حالت نیم‌جوش بماند تا آب آن تبخیر شود.
  4. ساردین‌ها را به تابه اضافه کنید. پوست لیموترش را رنده کنید و سپس آب آن را بگیرید و به همراه خرده‌های نان تست درون مخلوط ساردین و گوجه‌فرنگی بریزید.  مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
  5. پاستاها را درون آب جوش بریزید و پس از اینکه کمی نرم شدند، آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون سس بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.
  6. پاستا را به همراه سس درون کاسه بریزید و روغن زیتون روی آن بریزید و با پوست رنده شده لیموترش آن را تزئین کنید.

آموزش آشپزی: طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *