آموزش آشپزی: طرز تهیه لازانیای آلفردو اسفناج

آموزش آشپزی: طرز تهیه لازانیای آلفردو اسفناج

دستور پخت طرز تهیه لازانیای آلفردو اسفناج : این لازانیای سبک با مقدار زیادی اسفناج، هویج و قارچ درست می‌شود و حاوی مواد مغذی بسیاری است، به علاوه ریکوتا، موزارلا و پارمسان به‌کار رفته در آن، هوس پنیر شما را برطرف می‌کند.

آموزش آشپزی: طرز تهیه خوراک سامرست با پوره‌ جعفری و چدار

مواد لازم

  • زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
  • زمان پخت : ۱۲۰ دقیقه
  •  ۱۴۵ دقیقه
  • اسپری روغن
  • تخم‌مرغ زده‌شده۱ عدد
  • پنیر ریکوتای نیم چرب۴۲۰ گرم
  • اسفناج خردشده۲۸۰ گرم
  • سیر۴ حبه
  • فلفل سیاهیک چهارم قاشق چایخوری
  • سس آلفردوی لایت۴۲۰ گرم
  • شیر بدون چربینصف فنجان
  • نودل لازانیای غلات کامل۶ عدد
  • هویج رنده‌شده۲ فنجان
  • قارچ تازه‌ی خردشده۲ فنجان
  • پنیر موزارلای نیم‌چربنصف فنجان
  • پنیر پارمسانیک‌چهارم فنجان

مراحل پخت

  • ۱فر را تا ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت گرم کنید. یک ظرف فر مستطیلی را با اسپری روغن چرب کنید.
  • ۲در یک کاسه‌ی متوسط، تخم‌مرغ، پنیر ریکوتا، اسفناج، سیر و فلفل را باهم مخلوط کنید. در یک کاسه‌ی دیگر سس آلفردو را با شیر مخلوط کنید.
  • ۳حدود نصف فنجان مخلوط سس آلفردو را در کف ظرف فر آماده‌شده، پخش کنید. ۳ عدد نودل لازانیای خام را در یک لایه روی سس بچینید. نصف مخلوط اسفناج را روی نودل‌ها پخش کنید، نصف قارچ و نصف هویج را روی آن بریزید. ۳ عدد نودل خام را روی سبزیجات بچینید. روی آنها مخلوط اسفناج باقی‌مانده و سپس هویج و قارچ باقی‌مانده را بریزید. سس آلفردوی باقی‌مانده را روی آن پخش کنید و در آخر پنیر موزارلا و پارمسان را روی آن بریزید.
  • ۴یک ورق فویل را با اسپری روغن چرب کنید و ظرف فر را با آن بپوشانید (به‌طوری که سمت روغن‌زده‌ فویل به طرف پایین باشد.)
  • ۵به‌مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه بپزید. سپس فویل را بردارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌ی دیگر یا تا زمانی که روی آن طلایی شود، در فر قرار دهید. قبل از سرو اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند.
  • لازانیای آلفردو اسفناج آماده است. نوش جان!

مطالب پیشنهادی:

آموزش آشپزی: طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست

آموزش آشپزی: طرز تهیه تارت اسفناج پنیری و سیب زمینی

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *