آموزش آشپزی: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی

آموزش آشپزی: طرز تهیه مرغ کاری تایلندی

غذاهای تایلندی تقریبا همیشه شیر نارگیل و نارگیل تازه را در خود دارند. مرغ کاری تایلندی نیز با کاری و سبزیجات دیگر به همراه شیر نارگیل تهیه می‌شود. با ما و آموزش طرز تهیه مرغ کاری تایلندی همراه باشید.

  • تعداد: ۴ نفر
  • زمان تهیه و پخت: ۳۵ دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه شیر نارگیل
  • ¼ پیمانه آب‌مرغ
  • دو قاشق غذاخوری خمیر سبز کاری
  • دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • دو قاشق چایخوری برگ لیموی خرد شده
  • روغن
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز
  • یک عدد پیاز متوسط
  • ¾ پیمانه هویج رنده شده
  • ۳ حبه سیر رنده شده
  • ۳۴۰ گرم فیله مرغ
  • دو قاشق چایخوری روغن کانولا
  • دو پیمانه برنج باسماتی پخته شده
  • ¼ پیمانه نارگیل رنده شده

آموزش آشپزی :سالسا / سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

طرز تهیه

  1. برای تهیه سس، در یک کاسه متوسط، شیر نارگیل، آب مرغ، خمیر کاری، نشاسته ذرت و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. تابه بزرگ و عمیق را روی حرارت قرار دهید، کمی روغن بریزید سپس فلفل دلمه‌ای و پیاز را در آن تفت دهید. ۳ دقیقه کافی است. هویج، سیر و  برگ لیمو را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  3. مرغ‌های خرد شده را به همراه روغن درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها عوض شود.
  4. سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سبزیجات را به تابه برگردانید و دوباره با سس چند دقیقه تفت دهید. آنها را دو دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید و سپس شعله را خاموش کنید.
  5. مواد را در ظرف بکشید و با نارگیل و گشنیز تازه سرو کنید.

مطلب مرتبط: آموزش آشپزی: طرز تهیه گوجه فرنگی‌های پرشده با سالاد میگو

ارزش غذایی

  • کالری: ۳۴۴
  • چربی: ۱۳ گرم
  • کلسترول: ۸۱ میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: ۳۷ گرم
  • فیبر: ۴ گرم
  • قند: ۵ گرم
  • پروتئین: ۲۱ گرم
  • سدیم: ۴۴۵ میلی‌گرم
  • پتاسیم: ۱۷۶ میلی‌گرم
  • کلسیم: ۲۰ میلی‌گرم
  • آهن: ۲ میلی‌گرم

آموزش آشپزی: طرز تهیه ماکارونی با پنیر ویژه گیاه‌خواران

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *