آموزش آشپزی :سالسا / سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

آموزش آشپزی :سالسا / سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی

سالسا taquera یکی از انواع سالسا که است طعم دودی دارد. این سالسا در واقع سالاد مرغ و ماکارونی مکزیکی است که در ادامه نحوه تهیه آن را به شما آموزش خواهیم داد.

  • تعداد: ۱۰ نفر
  • زمان تهیه: ۱۸ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

  • دو عدد فلفل تند هالوپینو
  • ۷۰۰ گرم سینه مرغ
  • ۲۲۵ گرم ماکارونی شکلی
  • ۱۱۰ گرم پنیر خامه‌ای
  • ۲۰۰ گرم سالسا
  • یک عدد آووکادو خرد شده

آموزش آشپزی: طرز تهیه تارت اسفناج پنیری و سیب زمینی

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. فلفل‌های را روی آن بچینید و آنها را ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته شوند و پوستشان وربیاید. فویل را روی فلفل‌ها برگردانید و ۱۵ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا به تدریج سرد شوند. سپس با چاقوی تیز، پوسته‌های آنها را جدا کنید و تخم‌ها را در بیاورید. سپس آنها را ریز کنید.
  2. مرغ و ماکارونی را جداگانه بپزید. مرغ‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. ماکارونی‌ها را نیز با آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای و نیمی از سالسا را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس به تدریج بقیه سالسا را اضافه کنید. فلفل‌های خرد شده و ماکارونی‌ها را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد هم بروند. در این مرحله باید مرغ و آووکادو را اضافه کنید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۳۱۲
  • چربی: ۱۴ گرم
  • کلسترول: ۳۷ میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: ۳۰ گرم
  • فیبر: ۳ گرم
  • قند: ۲ گرم
  • پروتئین: ۱۷ گرم
  • سدیم: ۶۰۰ میلی‌گرم
  • پتاسیم: ۱۷۶ میلی‌گرم
  • کلسیم: ۲۰ میلی‌گرم
  • آهن: ۱ میلی‌گرم

مطلب مرتبط: آموزش آشپزی : طرز تهیه سالاد اسرائیلی

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *