آموزش آشپزی : طرز تهیه مینی‌مافین پیتزای یونانی

تمام عطر و طعم پیتزای یونانی در این مینی‌مافین‌های خوشمزه وجود دارد. کودکان و بزرگترها هر دو عاشق آن خواهند شد. در ادامه طرز تهیه طرز تهیه مینی‌مافین پیتزای یونانی را به شما آموزش خواهیم داد. در ادامه ما را همراهی کنید.

مواد لازم

  • زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۵۰ دقیقه
  •  ۸۰ دقیقه
  • روغن زیتون فوق‌بکر۲ قاشق غذاخوری

     

  • پیاز ریز خردشدهدوسوم فنجان

     

  • فلفل دلمه‌ای قرمزدوسوم فنجان

     

  • آرد شیرینی‌پزی گندمیک‌سوم فنجان

     

  • آرد همه‌منظورهیک‌سوم فنجان

     

  • بیکینگ پودر۲ قاشق چای‌خوری

     

  • پونه‌ی کوهی تازه‌۱٫۵ قاشق چایخوری

     

  • شکر۱ قاشق چایخوری

     

  • پودر سیریک‌چهارم قاشق چایخوری

     

  • نمکیک‌چهارم قاشق چایخوری

     

  • شیر کم‌چربیک‌سوم فنجان

     

  • پنیر فتای خردشدهیک‌سوم فنجان

     

  • تخم‌مرغ بزرگ، خوب زده‌شده۱ عدد

     

  • رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذاخوری

     

  • زیتون سیاه خردشده۲ قاشق غذاخوری

     

مراحل پخت

  • ۱روغن را در یک تابه‌ی بزرگ روی شعله‌ی متوسط گرم کنید. پیاز و فلفل دلمه‌ای را اضافه نمایید و سرخ کنید. دائما بهم بزنید تا پیازها نرم شوند (حدود ۵ دقیقه). آنها را در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه خنک شوند.
  • ۲در این حین، فر را تا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت گرم کنید. یک قالب مینی‌مافین را با اسپری روغن چرب کنید.
  • ۳آرد شیرینی‌پزی گندم کامل، آرد همه‌منظوره، بیکینگ پودر، پونه‌ی کوهی، شکر، پودر سیر و نمک را در یک کاسه‌ی متوسط باهم مخلوط کنید.
  • ۴شیر، پنیر فتا، تخم‌مرغ، رب گوجه و زیتون‌ها را به مخلوط پیاز اضافه کنید. یک چاله در مواد خشک ایجاد کنید و مواد خیس را در آن بریزید و خوب باهم مخلوط نمایید. قالب مافین را تا دوسوم از مواد پر کنید.
  • ۵قالب را ۱۳ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مافین‌ها کمی قهوه‌ای شوند. قبل از برگرداندن مافین‌ها روی رک سیمی، اجازه دهید ۵ دقیقه درون قالب خنک شوند. آنها را به‌صورت گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

آموزش آشپزی: طرز تهیه موساکا یک غذای خوشمزه یونانی

نکته۱: می‌توانید مافین‌ها را تا ۲ روز در ظرف‌های سربسته نگهداری کنید. آنها را در دمای اتاق سرو کنید یا در فر ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت مجددا گرم نمایید.

نکته۲: برای افزایش زمان ماندگاری محصولات پختنی، آنها را در یک ظرف سربسته به‌صورت یک لایه‌ای بچینید یا برای جلوگیری از چسبیدن لایه‌ها به هم، بین آنها کاغذ پوستی قرار دهید.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *