طرز تهیه دسر هندوانه گریل شده

هندوانه گریل شده میان وعده ای است خوشمزه و متفاوت. به راحتی می توانید سس شکر را آماده کنید روی هندوانه های برش خورده بزنید و کباب کنید. هندوانه گریل شده را می توانید یا به تنهایی میل کنید و یا همراه با بستنی، ماست یا لیمو. برای درست کردن هندوانه گریل شده فقط به ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارید.

طرز تهیه دسر هندوانه گریل شده

مواد مورد نیاز:

  • ۱ عدد هندوانه کوچک (۱٫۵ کیلویی)
  • ¼ پیمانه (۵۰ گرم) شکر
  • ۱ قاشق غذا خوری (۶ گرم) رنده پوست لیمو
  • فلفل قرمز خشک و خرد شده

هندوانه را روی تخته قرار دهید و دو طرف آن را به اندازه ۲٫۵ سانتیمتر برش بزنید. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید.

سپس هندوانه را روی یک طرف برش خورده آن قرار دهید و آن را به دو نیم کنید.

قسمت برش خورده هندوانه را روی تخته قرار دهید و در اندازه های ۳ سانتیمتری اسلایس کنید.

سپس هر کدام از اسلایس ها را دو نیم کنید. اگر می خواهید تکه های هندوانه کوچک تر باشند هر کدام از اسلایس ها را به چهار قسمت تقسیم کنید.

شکر، پوست لیمو و فلفل را داخل یک ظرف بریزید. اگر غذاهای تند دوست ندارید فلفل را حذف کنید. قسمت چاشنی این دستور آشپزی کاملا سلیقه ای است اگر دوست ندارید می توانید آن را کاملا حذف کنید.

مواد را کالا هم بزنید تا پوست لیمو و فلفل کاملا در شکر ترکیب شود.

چاشنی را روی دو طرف هندوانه ها بپاشید.

کباب پز را روشن کنید. اگر از کباب پز ذغالی استفاده می کنید ۳۰ دقیقه قبل از این که هندوانه ها را روی آن قرار دهید روشن کنید تا ذغال ها کاملا داغ شوند.

اسلایس های هندوانه را با فاصله روی سیم کباب پز قرار دهید.

هندوانه ها را به مدت ۲ دقیقه روی سیم کباب پز قرار دهید تا جای سیم روی هندوانه ها بیفتد.

سپس هندوانه ها را پشت و رو کنید.

۲ دقیقه دیگر صبر کنید تا این طرف هندوانه ها هم گریل شود.

هندوانه ها را از روی کباب پز بردارید و قبل از خوردن اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه سرد شود.

هندوانه های گریل شده باید تازه تازه خورده شوند نمی توان آن ها را کنار گذاشت.

طرز تهیه دسر هندوانه گریل شده

منبع

شاید دیگر مطالب روژانرا هم دوست داشته باشید:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *