گلوکوما

مصرف سبزیجات از ابتلا به گلوکوما جلوگیری می‌کند

بیماری مضر بالقوه‌ی چشم را با خوردن سبزیجات می‌توان دفع کرد. مطالعات اخیر نشان می‌دهد که رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ‌دار خطر ابتلا به گلوکوما را به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد.

این بیماری ناتوان‌کننده علت اصلی نابینایی است و حتی با درمان، از هر ۱۰ نفر یک نفر در نتیجه‌ی آن کور خواهد شد. در واقع کسانی که بیشتر سبزیجات با برگ سبز مصرف می کنند، نیتروژن بیشتر استفاده کرده و خطر ابتلا به گلوکومای باز اولیه (POAG) در آنها ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش پیدا می‌کند.

POAG یکی از انواع گلوکوما بوده که شخص میدان بینایی پاراسنترال خود را از دست می‌دهد و رژیم غذایی سرشار از نیتروژن احتمال ابتلا به آنرا تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد. سبزیجات منبع غنی از نیترات است که به اکسید نیتروژن تبدیل می‌شود.

کرفس، کلم پیچ، شاهی، جعفری، لوبیا سبز، هویج، کلم، تربچه، کاهو، چغندر و اسفناج منابع غنی از نیترات هستند.




2 thoughts on “مصرف سبزیجات از ابتلا به گلوکوما جلوگیری می‌کند

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *