کاکائو

با خوردن شکلات بیشتر چربی کمتری داشته باشید

این هفته محققان دانشگاه کمبریج خبر خوبی برای طرفداران شکلات کاکائویی دارد. به گفته‌ی تیم محققان این دانشگاه، مصرف زیادتر کاکائو منجر به کاهش قابل توجه خطر ابتلا  به بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و سکته مغزی حداقل در نوجوانان شده و همچنین سطح کلی چربی خون را نیز کاهش می دهد.

دانشمندان با مطالعه روی ۱۴۵۸ نوجوان بین ۱۲ تا ۱۷ سال متوجه شدند که مصرف کاکائو نه‌تنها منجر به افزایش چربی و رسوب چربی در ناحیه شکمی داوطلبان نمی‌شود، بلکه صرفنظر از رژیم غذایی و ورزشی شرکت‌کنندگان سطوح چربی کمتری در آنها مشاهده شده است.

محققان این موضوع را ناشی از ترکیبی شیمیایی به نام کتکین که در واقع نوعی فلانوئید موجود در کاکائو است، می‌دانند که دارای فواید متعدد سلامتی مثل تولید کورتیزول در بدن و حساسیت انسولین در بدن است.

با این همه حال، محققان توصیه می‌کنند که در مصرف کاکائو و شکلات‌های کاکائویی نیز مثل دیگر چیزها نباید زیاده‌روی کرد.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *