آموزش قطع دسترسی به مخاطبین در پیام رسان تلگرام

آموزش قطع دسترسی به مخاطبین در پیام رسان تلگرام / قطع همگام سازی مخاطبین

پس از بروزرسانی تلگرام به نسخه ی ۴.۷ یک ویژگی بسیار کاربردی که قبلا در نسخه های غیررسمی مانند موبوگرام و … وجود داشت نیز به این برنامه اضافه شده است . با استفاده از این قابلیت میتوانید همگام سازی مخاطبین خود را قطع کرده و از دریافت پیام ورود به تلگرام کاربران جدید جلوگیری کنید. در ادامه با ما با آموزش قطع دسترسی به مخاطبین همراه باشید.

قطع دسترسی به مخاطبین هنگام ساخت حساب کاربری تلگرام

در صورتی که میخواهید حساب تازه ای در پیام رسان تلگرام برای خود بسازید کافیست هنگام وارد کردن شماره تیک گزینه ی Sync contacts را غیرفعال کنید.

مطلب مرتبط: آپدیت تلگرام ۴٫۷ با قابلیت استفاده از چند اکانت و ریپلای سریع منتشر شد + لینک دانلود

آموزش قطع دسترسی به مخاطبین در پیام رسان تلگرام

قطع دسترسی مخاطبین در حساب ساخته شده و درحال استفاده ی تلگرام

در صورتی که حساب تلگرام شما فعال میباشد و میخواهید دسترسی مخاطبین خود را قطع کنید مراحل زیر را انجام دهید :

    ۳ خط بالای صفحه را زده تا وارد منوی کشویی برنامه شوید

آموزش قطع دسترسی به مخاطبین در پیام رسان تلگرام

    سپس گزینه ی Settings را انتخاب کنید

آموزش قطع دسترسی به مخاطبین در پیام رسان تلگرام

    وارد بخش privacy and security شوید

آموزش قطع دسترسی به مخاطبین در پیام رسان تلگرام

    سپس گزینه ی Sync contacts را غیرفعال کرده تا دیگر عملیات همگام سازی مخاطبین انجام نشود.

مطلب مرتبط: آموزش اضافه کردن دو یا چند اکانت به تلگرام اصلی و سوییچ بین آن ها

آموزش قطع دسترسی به مخاطبین در پیام رسان تلگرام

همچنین بخوانید:

آیا فهمیدن چک شدن عکس پروفایل تلگرام توسط دیگران ممکن است؟

منبع

برای ورود به کانال تلگرام روژان کلیک کنید




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *