اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

چگونه اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک را غیرفعال کنیم؟

اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک یکی از ویژگی هایی جدیدی  است که در اپلیکیشن واتساپ ارائه شده و به موجب آن اطلاعات پروفایل کاربران واتساپ در فیس بوک ارسال می‌شود! در این مقاله قصد داریم به آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک بپردازیم. با ما در ادامه همراه باشید.

اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

در نسخه های جدیدتر واتساپ یک قابلیت نسبتا عجیب ارائه شده که اطلاعات پروفایل کاربران به صورت خودکار در فیس بوک آن ها اشتراک گذاری می‌شود. اما خوشبختانه این ویژگی قابل غیر فعال کردن است و انجام این کار در هر دو نسخه اندرویدی و آی او اسی واتساپ امکانپذیر خواهد بود.

آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

به منظور غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک در آیفون و آیپدهای اپل به شرح زیر عمل کنید:

مطلب مرتبط: چگونه از لیست بلاک واتساپ خارج شویم؟

اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

    اپلیکیشن واتساپ را اجرا کنید.

    وارد منوی تنظیمات (Settings) برنامه شوید.

    گزینه Account را انتخاب کنید.

    گزینه Share My Account Info را انتخاب کنید.

اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

    در پنجره کشویی نمایان شده، گزینه Don’t Share را انتخاب کنید.

به همین سادگی قابلیت مذکور در iOS غیر فعال می‌شود. در نسخه اندرویدی برنامه واتساپ هم باید دقیقا مراحل نام برده شده را طی کنید. با این تفاوت که باید در منوی تنظیمات نسخه اندرویدی واتساپ، تیک گزینه Share my account info را بردارید.

اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

همچنین بخوانید:

چگونه چند پیام واتساپ را بدون تاریخ و نام فرستنده کپی کنیم؟

منبع

برای ورود به کانال تلگرام روژان کلیک کنید




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *