Copy share url

چگونه Copy share url و Copy link در اینستاگرام را غیرفعال کنیم

یکی از راه هایی که در اینستاگرام می توان پست های دیگران را در شبکه های دیگری به اشتراک گذاشت، امکان استفاده از گزینه Copy share url است. با استفاده از این گزینه، شما می توانید فیلم ها یا عکس های موجود در اینستاگرام را در شبکه های اجتماعی دیگر، در برنامه های پیام رسان و یا حتی در حافظه دستگاه خود ذخیره کنید که ممکن است برای منتشر کننده پست، چندان جالب نباشد. از این روی، اینستاگرام قابلیتی را برای کاربران خود در نظر گرفته است که با استفاده از آن می توان اقدام به بستن Copy share url در اینستاگرام نمود و جلوی ذخیره و ارسال پست تان در شبکه های دیگر را تا حدودی گرفت. ما در این بخش قصد داریم در این رابطه صحبت کرده و نحوه بستن Copy share url را در اینستاگرام آموزش دهیم.

بستن Copy share url

حتما تاکنون به برخی پست های اینستاگرامی برخورد کرده اید که هنگامی که گزینه “3 dot” را برای کپی کردن لینک آن انتخاب می کنید، گزینه Copy link یا Copy share url نمایش داده نمی شود و تنها دو گزینه Report و Turn off post notification قابل انتخاب کردن است. به این ترتیب شما برای ارسال آن پست در برنامه ها و یا سرویس های دیگر و یا بطور کلی دانلود آن از طریق برنامه های دانلود فیلم از اینستاگرام، هیچ راهی ندارید و قادر به انجام آن نخواهید بود.

در این موارد تنها راهکاری که می توان از آن برای کپی پست مورد نظرتان استفاده کنید،  اسکرین شات گرفتن از تصاویر و یا استفاده از برنامه های ضبط صفحه، برای ویدیوها می باشد که منجر به از دست رفتن کیفیت تصویر مورد نظرتان می شود. اما سوالی که ما در این جا قصد پاسخ گویی به آن را داریم، این است که چگونه می توان این قابلیت در اینستاگرام را غیر فعال نمود؟

برای بستن Copy share url در اینستاگرام نیازی به انجام تنظیمات خاصی نیست. تنها باید نوع حساب کاربری خود را از عمومی به خصوصی تغییر دهید. برای Private کردن حساب کاربری اینستاگرام خود و متعاقبا بستن Copy share url یا Copy link در اینستاگرام کافی است طبق مراحل زیر پیش بروید.

  1. اپلیکیشن اینستاگرام را اجرا کرده و سپس به بخش پروفایل کاربری خود وارد شوید.
  2. از طریق منوی همبرگری بالای صفحه، گزینه “Settings” را انتخاب کنید.
  3. صفحه تنظیمات را کمی به پایین اسکرول کرده و سپس گزینه “Private account” را فعال نمایید.

Private کردن اکانت

راهنمای تصویری Private کردن اکانت و بستن Copy share url در اینستاگرام

پس از اینکه اکانت اینستاگرام خود را به حالت Private بردید، از آن پس تمام پست های شما بدون دارا بودن گزینه ای برای کپی لینک آن و نمایش آن در دیگر شبکه های اجتماعی، منتشر خواهد شد و به این ترتیب شما می توانید حریم خصوصی خود در اینستاگرام را افزایش دهید. به یاد داشته باشید که پس از خصوصی کردن اینستاگرام، تنها افرادی که جزو فالوورهای شما هستند می توانند پست هایتان را تماشا کنند و افراد دیگر با وارد شدن به پروفایلتان نمی توانند پست هایتان را تماشا کنند.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *