طرز تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه با قارچ

سالاد پانزانلا به همراه قارچ یکی از سالادهای بسیار خوش طعم است که سرشار از مواد مغذی است. در این مطلب طرز تهیه این سالاد را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه شوید.

دستور تهیه سالاد پانزانلا با قارچ

در این بخش از آشپزخانه تاپ ناز می خواهیم سالاد پانزالنا سنتی که با قارچ تهیه می شود را آموزش دهیم. این سالاد گرم را می تواند به عنوان ناهار و یا شامی سبک مصرف کنید. طرز تهیه این مطلب برای ۴ نفر است و در ۳۰ دقیقه آماده می شود.

 

ارزش غذایی و مقدار مواد مغذی سالاد پانزانلا برای هر نفر

  • کالری ۳۶۸
  • چربی ۲۲٫۱ (چربی ۶٫۷گرم اشباع شده )
  • پروتئین ۱۳٫۷ گرم
  • کربوهیدرات ۲۷ گرم(۳٫۷ گرم شکر )
  • فیبر ۴٫۴ گرم
  • ۴٫ ۴ گرم
  • نمک ۱ گرم

سالاد پانزانلا با قارچ

سالاد پانزانلا

مواد اولیه لازم برای تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه :

  • ۴قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲۰۰ گرم نان با کیفیت خوب
  • ۲حبه سیر
  • ۱عدد پیاز قرمز
  • ۶۵۰ گرم قارچ
  • ۲قاشق غذاخوری سرکه
  • ۵۰ میلی لیتر سرکه سفید
  • ۱۵۰ گرم آراگولا
  • عصاره لیمو ترش
  • ۱۲۵ گرم پنیر موزرلا

سالاد پانزانلا با قارچ

دستور العمل و طرز تهیه سالاد پانزانلا با قارچ :

دو قاشق سوپ خوری روغن را درون ماهی تابه بریزید، نان را تکه تکه کنید، سپس خیلی آرام و در حدود ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید و تکان دهید تا برشته بشود. روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید و با نمک آن را مزه دار کنید.

پیاز و سیر را خرد کنید. ۱ قاشق غذاخوری روغن را در مهی تابه حرارت دهید، پیاز و سیر را در حدود ۱۰ دقیقه و تا زمانی که نرم شود، سرخ کنید و از ماهی تابه در آورید. روغن باقیمانده را به ماهی تابه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید. قارچ ها را خرد کنید و ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا طلایی رنگ شوند.

سیر و پیاز را به ماهی تابه برگردانید سرکه و بعضی چاشنی های دیگر را به آن اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید.

آراگولا را با روغن زیتون و عصاره لیمو مزده دار کنید. پنیر موزارلا را تکه تکه کنید و تمام مواد تشکیل دهنده را با هم ترکیب کنید و داخل دیس بریزید.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *