طرز تهیه توپک گل کلم با سس پستو

غذای توپک گل کلم با سس پستو غذایی بسیار خوشمزه و مدرن می باشد که می توانید برای مهمانان آن را تهیه کنید. با ما همراه شوید.

روش تهیه غذای گل کلم : توپک گل کلم پستو

اگر می خواهید غذای متنوعی درست کنید در این بخش طرز تهیه توپک گل کلم را که غذای خوشمزه خارجی است را به شما آموزش می دهیم.

 

توپک گل کلم با سس پستو

سس پستو خوشمزه

مواد لازم توپک گل کلم با سس پستو :

  • ۱و ۱/۲گل کلم بخار پز
  • ۱ / ۲ فنجان بادام خرد شده
  • ۱ فنجان برگ ریحان
  • ۱ پیمانه پنیر خرد شده
  • فلفل و نمک برای مزه دار کردن
  • سه حبه سیر
  • ۱ عدد تخم مرغ زده شده
  • ۱ فنجان بادام یا آرد سوخاری
  • ۱۰ – ۱۲ توپک کوچک موزرلا
  • روغن زیتون
  • سس مارینارا

 

توپک گل کلم با سس پستو

گل کلم بخارپز شده

طرز تهیه توپک گل کلم با سس پستو

گل کلم را بروی حرارت بخارپز کنید و یا می توانید در مایکروو بپزید تا خوب نرم شود. با حوله تمیز و یا دستمال کاغذی خشک کنید و کناری قرار دهید.

بادم را در ماهی تابه تفت دهید تا موقعی که قهوه ای شود و باید مواظب باشید که نسوزد.

در هنگام پخت، برگ های نعناع، پنیر، بادام برشته، فلفل و نمک را اضافه کنید. سس پستو را بردارید و کنار بگذارید.

در مرحله پخت مواد غذایی گل کلم بخارپز را با تخم مرغ به پستو اضافه کنید و هم بزنید.

کمی از مخلوط را بردارید و با توپک موزارلا پر نمایید. توپک را ببندید در بادام یا پانکو بغلتانید و بر روی کاغذ روغنی قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا کل مخلوط گل کلم تمام شود.

گل کلم را با روغن زیتون چرب کنید. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید تا قهوه ای و ترد شود بگارید حدود ۳۰ دقیقه بماند با چنگال و سس مورد علاقه خود میل کنید.

توپک گل کلم با سس پستو

روش تهیه توپک گل کلم با سس پستو

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *