طرز تهیه کوفته آلو شیرازی غذای محلی خوشمزه

در این مقاله طرز تهیه غذای محلی کوفته آلو شیرازی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما در ادامه همراه شوید.

ماست پرچرب و کم نمک ۵۰۰ گرم / کره اب شده ۵۰ گرم / تخم مرغ ۲ عدد / آرد ۲۰۰ گرم / گندم آسیاب شده ۸۰ گرم / نمک به مقدار لازم / قند ۲۴ عدد / کره ۱۰۰ گرم / شکر ۴ قاشق غذاخوری / خشخاش ۴۰ گرم

 

طرز تهیه کوفته آلو شیرازی :

تخم مرغ، کره و ماست را با کمی نمک مخلوط کنید. سپس آرد و گندم آسیاب شده را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر شد. خمیر را به مدت ۲۵ دقیقه درون بخچال قرار دهید.

در این فاصله آلوها را خوب بشویید و دو قسمت کنید. هسته الو را در بیاورید و جای هسته را با یک حبه قند پر کنید.

قابلمه بزرگی از آب را مقداری نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد. خمیر را ۴ قسمت کنید، هر کدام از قسمت ها را بر روی تخته آردپاشی شده لوله نید و لوله ها را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید تا در آخر ۲۴ تکه داشته باشید. خمیر را دور آلو بپیچانید و قلقلی کنید. گلوله های به دست آمده را در اب جوش قرار دهید اما مواظب باشید زیاد پخته نشوند. سعله را م کنید و بگارید حدود ۱۰ دقیقه بپزد.

در این فاصله، شکر و کره را در ماهی تابه کوچک کاراملیزه کنید و خشخاش را به آن اضافه کنید.

کوفته ها را آبکش کنید و درون بشقاب بگذارید. به جای خشخاش می توانید مخلوط شکر و دارچین و یا آرد سوخاری هم استفاده کنید.

 

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *