طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه

نرگسی اسفناج، نرگسی لوبیا سبز، نرگسی بادمجان، نرگسی باقلا از انواع غذای محلی خوشمزه به نام نرگسی هستند. با طرز تهیه نرگسی اسفناج آشنا شوید. با ما همراه شوید.

 “نرگسی” یکی از انواع غذاهای خوشمزه، ساده و مقوی ایرانی است که با تخم مرغ درست می‌شود و به دلیل شباهت رنگ‌هایش (زرد و سفید و سبز) به گل نرگس این نام را گرفته است.
معروف‌ترین نوع نرگسی، نرگسی اسفناج است که شباهت بسیار زیادی به املت اسفناج دارد اما از دیگر انواع آن می‌توان به نرگسی بادمجان، نرگسی لوبیا سبز و نرگسی باقلا نیز اشاره نمود.

در ادامه با طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج

اسفناج ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۳-۴ حبه
نمک، فلفل به میزان لازم
روغن یا کره به میزان لازم

طرز تهیه نرگسی اسفناج

  1. برای تهیه نرگسی اسفناج ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کرده و بشویید.
  2. اسفناج‌ها را به اندازه مناسب خرد کرده، داخل قابلمه ای بریزد.
  3. در قابلمه را ببندید و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
  4. در مدتی که اسفناج پخته می‌شود، پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.
  5. سپس سیرها را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
  6. در همین مرحله زردچوبه نیز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
  7. پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید. (دقت کنین اسفناج کاملا بدون آب باشد.)
  8. پس از تفت‌دادن مواد، نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ را روی اسفناج‌ها بشکنید و درب ظرف را ببندید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بسته شوند.

نرگسی اسفناج شما آماده است. می‌توانید این خوراک ساده و خوشمزه را همراه با برنج و ماست سیر و یا نان نوش جان کنید.

 

نکته:

  • مثل میرزا قاسمی، هم زدن یا نزدن تخم‌مرغ به سلیقه شما بستگی دارد. شما می‌توانید تخم‌مرغ را پس از شکستن هم زده و با بقیه مواد مخلوط کنید و یا به صورت درسته و عسلی روی غذا داشته باشید.
  • اضافه‌کردن مقداری گردوی خردشده به این غذا، طعم بسیار بهتری می‌دهد.

امیدواریم از این آموزش ساده استفاده کرده و در این فصل که اسفناج تازه به وفور یافت می‌شود، این غذای محلی خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *