طرز تهیه نان زیتونی با روشی آسان

نان زیتونی یونانی از روغن زیتون و زیتون بدون هسته تهیه می شود که در طرز درست کردن این نان خوشمزه را در این بخش به شما آموزش می دهیم. با ما همراه شوید.

مواد لازم برای نان زیتونی یونانی با طعمی عالی

  •  آرد  ۳۲۵ گرم
  •  مایه خمیر  ۶ گرم
  •  نمک  نصف قاشق مرباخوری
  •  آب ولرم  ۲۱۰ میلی لیتر
  •  روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  •  زیتون بدون هسته  ۱۱۵ گرم

نان زیتون

طرز تهیه نان زیتون یونانی

در طرفی مناسب آرد، نمک و مایه خمیر را بریزید و وسط آن را گود کنید.سپس روغن زیتون و اب ولرم را وسط ارد بریزید و خمیر ایجاد کنید.
خمیر را بر روی سطح تمیری در حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا هم صاف بشوند و هم یکدست.
کاسه را چرب کنید و خمیر را درون آن بریزید. روی خمیر را بپوشانید، در مکانی گرم و به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر بشود.
خمیر را از این ظرف خارج کنید و آن را روی سطح اردپاشی شده انتقال دهید و زیتون خرد شده را اضافه کنید و ورز بدهید تا زیتون ها به خمیر بچسبند. روی خمیر را به مدت ۵ دقیقه بپوشانید تا استراحت کند.
خمیر را شکل دهید و درون سینی فر که چرب شده است قرار دهید.
روی خمیر را با یک چاقوی تیر شکاف های عمیق ایجاد کنید و به مدت نیم ساعت بگذارید استراحت کند تا حجم آن بیشتر شود.
سپس بر روی خمیر با برس تخم مرغ بمالید و در فر که از پیش بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۳۵ دقیقه گرم شده است یا تا زمانی که سطح ان طلایی شود بپزید. سپس دربیاورید و بگذارید خنک شود.

نکات تکمیلی در مورد نان زیتون یونانی

نان زیتونی جزو نان و خمیر می باشد. زمان آماده سازی مواد اولیه این نان حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن ۴۰ دقیقه می باشد. نان زیتونی یونانی را می توانید در وعده صبجانه و میان وعده مصرف کنید. دستور این نان برای ۶ نفر است.

 

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *