طرز تهیه کوکوی اشپل ماهی / غذای شمالی

کوکوی اشپل ماهی یک غذای محلی گیلان است. اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است. با ما همراه شوید.

طرز تهیه کوکو سبزی با اشپل ماهی /کوکوی اشپل ماهی

کوکوی اشپل ماهی از غذاهای سنتی و قدیمی مناطق شمال کشور است که از تخم ماهی یا خاویار ماهی تهیه می گردد.

کوکوی اشپل

کوکو ی اشپل ماهی

مواد لازم برای درست کردن کوکوی اشپل ماهی

  • سبزی کوکو یی شامل (گشنیز ، ریحان ، ترخون ، پیازچه ، تره ، جعفری ، شوید) ۲۳۰ گرم
  • اشپل ماهی ۷۰ گرم
  • آرد ۵ گرم
  • سیر ۱حبه
  • زرشک ۳ گرم در صورت دلخواه
  • تخم مرغ ۱ عدد ( ۶۰ گرم)
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

کوکو ی اشپل ماهی

روش پخت کوکوی اشپل ماهی

ابتدا سبزی کوکویی را تمیز پاک می کنیم. بعد آنرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی سبزی ها خارج شود. بعد سبزی ها را به صورت ریز خرد می کنیم. ( می توانید سبزی کوکویی خرد شده آماده را از فروشگاه ها هم تهیه کنید.

اشپل ها را از پوسته روییشان خارج میکنیم و به همراه سبزی کوکو ، سیر رنده شده ، آرد ، زرشک، تخم مرغ و ادویجات و نمک خوب با هم مخلوط میکنیم .ماهی تابه مناسبی را انتخاب میکنیم و کمی روغن داخل آن میریزیم و تا داغ شود.سپس مواد را داخل ماهی تابه پهن میکنیم و در ماهی تابه را میبندیم و اجازه میدهیم در حرارت ملایم ۱۰ دقیقه بپزد و بعد طرف دیگر کوکو را برمیگردانیم و ۱۰ دقیقه دیگر با همان حرارت ملایم بپزد اگر اندازه اشپل ها درشت تر باشد باید حرارت را کمتر کنید تا بهتر پخته شود .

کوکو ی اشپل ماهی

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *