طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

این روزها دستور پزشکی غذاهای بسیار زیادی را می بینیم که شاید اسمشان را تا بحال نشنیده باشیم و حتی اسم های عجیب داشته باشند، غذاهای اصیل طعم و حس خاصی دارند که شاید هیچ کدام از این غذاها نداشته باشند. در این مطلب طرز تهیه یک غذای ایرانی بسیار خوشمزه به نام کوفته زرشک و زردآلو را به شما آموزش می دهیم که خیلی سریع آماده می شود. با ما همراه شوید.

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو و مواد لازم

مواد لازم کوفته زرشک و زردآلو :

زرد آلوی متوسط ۴ عدد / گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم / برنج پخته ۱ پیمانه / لپه نیم پز شده اسیاب شده ۴ قاشق / تخم مرغ کامل ۱ عدد / پیاز رنده شده ۱ عدد / زرشک ۲ قاشق سوپخوری / گردو خرد شده ۳ قاشق سوپخوری / سبزی معطر (ریحان و مرزه) ۳ قاشق سوپخوری / پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری / رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری / روغن مایع / نمک فلفل و زردچوبه

طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو :

در ابتدا زردآلوها را خرد کنید و درون یک ظرف بریزید. زرشک شسته شده، پیاز داغ و گردوی خرد شده را هم بریزید. این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه وسط کوفته آماده شود و سپس آنها را کنار بگذارید.

در ظرفی دیگر گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ اضافه، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و در حدود  دقیقه ورز دهید تا موادمان چسبندگی پیدا کنند.

کمی از مخلوط گوشت را بردارید و وسط آن را گود کنید، مقداری خلوط زردآلو وسط آن بریزید. دستتان را به آب سرد آغشته کنید و خیلی آرام کوفته ها را گرد کنید. وزن هر کوفته باید حدود ۲۰۰ گرم باشد.

در یک قابلمه با اندازه مناسب روغن و رب را تفت دهید، ۳ لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و کوفته ها را خیلی آرام درون قابلمه قرار دهید. باید هنگام گذاشتن کوفته ها مراقب باشید زیرا خیلی سریع ترک می خورند.

زمانی که یک طرفه کوفته ها خودشان را گرفتند، خیلی آرام ان را برگردانید و بگذارید طرف دیگر انها هم بپزد. اگر کوفته ها خیلی خشک شد و به آب نیاز داشت روی آن اب بریزید تا بپزد. صبر کنید که از آب کوفته ها سس غلیی به دست آید. کوفته ها را درون ظرف دلخواه بریزید و میل کنید.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *