طرز تهیه و پخت نان آرتیسان در منزل

نان آرتیسان یک نان بسیار خوشمزه است که در منزل هم می توانید آن را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. در این مطلب طرز تهیه و تفرندهای درست کردن این نان را آموزش می دهیم. با ما همراه شوید.

دستورالعمل خانگی برای تهیه نان آرتیسان

اگر مایل هستید در منزل نان آرتیسان خوشمزه درست کنید فقط کافی است این ترفندها را به کار ببرید.

 تهیه مرحله به مرحله نان آرتیسان( Artisan Bread) در منزل

نان آرتیسان

نان یکی از قدیمی ترین غذاهای انسان است و طرز تهیه آن نیز قدیمی است، این غذا هزاران سال همراه انسان بوده و البته با گذشت زمان طرز تهیه آن کامل تر شده است. طرز تهیه نان های سنتی و صنعتی روز به روز ساده تر می شود و تقریبا شبیه به هم تهیه می شوند و تا حد زیادی مواد تشکیل دهنده آنها یکی است.
نان آرتیسان

نحوه پخت نان آرتیسان خوشمزه

آرد، مخمر، نمک و آب مواد اولیه برای خمیر است که بعد به اجاق منتقل می شود. در مورد نان افسانه های زیادی وجود دارد و با توجه به این عقیده که نان فقط چربی و کربوهیدرات را تامین می کنید ولی باید بدانید که کربوهیدرات نان مضر نیست و مفید می باشد.
کربوهیدرات ها برای عملکرد درست بدن مناسب و ضروری هستند. در نان کامل هم کربوهیدرات به اندازه کافی یافت می شود و هم دیگر مواد مغذی بدن را می توانید پیدا کنید.

اطلاعات تغذیه ای آرد گندم که اجزای اصلی نان آرتیسان است

نان آرتیسان

شما در ابتدا باید بدانید که آرد گندم از چه چیزی تشکیل شده است و چطور برای بدن مفید است. مواد مغذی زیادی در سبوس گندم و پروبیوتیک ها وجود دارد. اینها عناصری هستند که برای ساخت هر دو نوع آرد با کلیفیت بالا و غذاهای مختلف دیگر استفاده می شوند علاوه بر این گندم تنهای غلاتی است که برای کامل شدن مواد مغذی نان مناسب می باشد.

چگونه این نان خوشمزه را در خانه بپزیم؟

نان آرتیسان

مواد لازم :

۴فنجان آردگندم بدون مخمر(۴۰۰گرم)

۱قاشق غذاخوری مخمربرای آرد(۲۵گرم)

۱۰فنجان آب گرم(۸۵۰میلی لیتر)

۱قاشق غذاخوری نمک(۲۵گرم)

آماده سازی و طرز تهیه نان آرتیسان

نان آرتیسان

یک کاسه بزرگ و عمیق انتخاب کنید که تمام مواد اولیه درون آن جا بگیرند. تمام مواد خشک را درون کاسبه بریزید و یک سوراخ در وسط آن درست کنید تا بتوانید آب بریزید.

سپس آب را اضافه کنید و خوب به هم بزنید این کار را می توانید با یک قاشق پلاستیکی انجام بدهید تا خمیر تکه تکه نشود.

سپس خمیر را ورز دهید و این مرحله را به خوبی انجام دهید، با هر دو دست ورز دادن را ادامه دهید به طوری که مخلوط روان، قابل کنترل و بدون تکه شود. در نتیجه یک خمیر انعطاف پذیر اما محکم خواهیم داشت. در این مرحله، شکل کشیده مشخصی از نان آرتیسان درست کنید.

خمیر آماده شده را در دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد فر قرار دهید و بعد از حدود ۲۵ دقیقه ان را بردارید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود و سپس آن را میل کنید.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *