طرز تهیه پاستا پنه آلفردو / خوشمزه و متفاوت

پاستا پنه آلفردو یکی از انواع پاستاست. پاستا یک غذای ایتالیایی است ولی تقریبا در تمام دنیا درست می‌شود. این غذای محبوب را با سس‌های مختلفی تهیه می‌کنند و بسته به سسی که بکار می‌رود، پاستا را نیز به همان اسم می‌نامند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پاستا پنه آلفردو را شرح دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت


پنه نوعی پاستا به شکل لوله‌های کوچک است. این پاستا را با مرغ همرا با سس آلفردو سرو می‌کنند و به آن پاستا پنه مرغ با سس آلفردو یا پاستا پنه آلفردو می‌گویند. این غذا بسیار لذیذ است و به خاطر شیوه پخت عطر بسیار خوبی نیز دارد. انواع مختلفی از پاستا وجود دارد و هر کدام از آن‌ها را با سس‌های متنوعی می‌توان سرو کرد. پاستا پنه نیز با چند مدل سس از جمله سس سفید قابل سرو است، اما شیوه‌ای که در ادامه شرح داده می‌شود، بیشتر با ذائقه ایرانی‌ها هماهنگ است.

مواد اولیه برای تهیه پاستا پنه آلفردو

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پاستا پنه آلفردو به شرح زیر است.

مواد لازم
پاستا پنه ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۲ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
کره یا روغن مایع ۵۰ گرم
سیر ۵ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۷۰ گرم
شیر پرچرب ۱ لیتر
آرد ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زنجبیل به میزان لازم


چند نکته:

  • جعفری را ساطوری کنید. جعفری برای تزیین روی ظرف سرو استفاده می‌شود، به همین دلیل باید آن را ریز خرد کنید.
  • سیر را رنده کنید تا عطر و بوی آن در تمام غذا پخش شود.

پاستا پنه آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

  1. از دو روش برای پختن مرغ می‌توانید استفاده کنید. روش اول اینکه مرغ‌ها به تکه‌های خیلی کوچک خرد کنید و با مقداری روغن، فلفل و سیر داخل یک ماهیتابه بریزید تا مرغ‌ها کاملا تفت داده شوند و رنگ آن‌ها تغییر کنید. روش دیگری برای پختن مرغ، گریل کردن آن است. این روش طعم نهایی پاستا پنه را بهتر خواهد کرد.
    برای گریل کردن ابتدا سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت نازک‌تر برش بزنید و آن را داخل یک ظرف بریزید، سپس یک الی دو حبه سیر رنده شده، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک مشت ریحان ساطوری شده، دو قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری فلفل سفید اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و چند ساعت در یخچال قرار دهید. اکنون تابه گریل را روی منقل یا شعله اجاق گاز قرار دهید و دو طرف مرغ‌ها را به اندازه کافی بپزید و سپس آن را به قطعات کوچک‌تر خرد کنید.
  2. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و درب آن را ببندید تا به جوش آید.
  3. اکنون روغن زیتون و نمک داخل قابلمه بریزید و سپس پاستا پنه را نیز به آن اضافه کنید و یکی دوبار بهم بزنید.
  4. پاستا باید حدود ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزد. البته برای اطمینان از مدت زمان پخت پاستا، به زمانی که روی بسته بندی آن اشاره شده است، توجه کنید.
  5. سپس پاستا پنه را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  6. کره را داخل یک ماهیتابه قرار دهید تا ذوب شود و سپس سیر و آرد را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید.
  7. شیر، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
  8. زمانی که مایه اندکی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن بیفزایید و بهم بزنید. زمانی که پنیر آب شد، سس آماده است.طرز تهیه پاستا پنه آلفردو
  9. پاستا را در یک ظرف بریزید و تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید، سپس سس را نیز اضافه کرده و بهم بزنید.
  10. پاستا پنه آلفردو را در ظرف مناسبی بریزید و جعفری ساطوری شده و مقداری پنیر پارمزان را برای تزیین روی آن بریزید.

غذا آماده است، به همین راحتی و با مقدار اندکی روغن می‌توانید غذایی خوشمزه و خوش عطر را آماده کنید.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با قارچ

در صورت تمایل می‌توانید به این غذا قارچ نیز اضافه کنید. از نظر مواد اولیه این دو نوع پاستا مشابه هستند، فقط برای تهیه پنه آلفردو با قارچ باید مقدار ۳۰۰ گرم قارچ را نیز به مواد اولیه اضافه نمایید. طرز تهیه این غذا به شرح زیر است:
طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت
  1. به همان شیوه قبل مرغ را بپزید.
  2. قارچ ها به صورت ورقه ای برش بزنید و داخل یک ماهیتابه روی حرارت قرار دهید تا آب آنها تبخیر شود.
  3. مانند قبل پاستا را آماده کنید و در آبکش بریزید.
  4. سس آلفردو را مطابق قبل آماده کنید، اما قبل از آنکه پنیز پامزان را اضافه نمایید، قارچ را به سس بیفزایید.
  5. سپس پنیر پارمزان را نیز به سس اضافه کنید.
  6. اکنون پاستا پنه آلفردو با مرغ را همانند قبل سرو نمایید.
برای تهیه این غذا از کره و روغن زیتون استفاده می‌شود و مقادیر بیشتر روغن زیتون نیز پس از آنکه پاستا را در آبکش ریختید، دور ریخته می‌شود. به همین دلیل این غذا روغن چندانی ندارد. از طرفی از گوشت سفید برای تهیه آن استفاده می‌شود که نسبت به گوشت قرمز برای سلامتی مفیدتر است. به علاوه شیوه طبخ این غذا آسان است و به زمان چندانی نیز احتیاج ندارد.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *