چرا باید از ویژگی Secret Chat در تلگرام استفاده کنیم؟

چرا باید از ویژگی Secret Chat در تلگرام استفاده کنیم؟

همان طور که می‌دانید یکی از ویژگی‌های جذاب تلگرام، Secret Chat یا همان چت مخفی است. چت مخفی تفاوت‌هایی با چت معمولی داشته که از بارزترین آن می‌توان به عدم ذخیره سازی اطلاعات از جمله متن‌ها و فایل‌های ارسالی اشاره کرد. اما در این مطلب می‌خواهیم با ارایه ۴ مورد به شما دلیل ضرورت استفاده از Secret Chat یا همان چت مخفی را اطلاع دهیم. پس همراه ما باشید.

چرا باید از ویژگی Secret Chat در تلگرام استفاده کنیم؟

امنیت گفت‌وگو در این روش بسیار بالا است

استفاده از گزینه چت مخفی باعث می‌شود تا شما هیچ ردپایی از خود در هنگام چت، به جا نگذارید. پیام‌های ارسال شده در این مود، حتی در سرور‌های تلگرام هم ذخیره نمی‌شوند. پس از پایان چت مخفی، هیچ اثری از چت‌ نه برای شما و نه برای مخاطب مقابل ذخیره نمی‌شود و در آینده هم قابل دسترس نخواهد بود. تلگرام از این ویژگی رمزگذاری با نام “End to End” یاد می‌کند که به این معناست در این زمان اتصال شما به صورت مستقیم با مخاطب مورد نظرتان خواهد بود و سرور‌ها هیچ دخالتی در این میان ندارند.

قابلیت‌های فوروارد و ویرایش پیام در این مود غیرفعال می‌شوند

همان طور که گفته شد یکی از اصلی‌ترین دلایل وجود مود Secret Chat در تلگرام بالا بردن امنیت گفت‌و‌گو است؛ از همین رو هنگامی که از چت مخفی استفاده می‌کنید، دیگر قادر به فوروارد و ویرایش پیام‌ها نخواهید بود. در این زمان تنها قابلیت موجود کپی و حذف کردن پیام خواهد بود. همین مورد باعث می‌شود که هیچ اثری از چت شما در تلگرام نباشد.

محدودیت در گرفتن اسکرین‌شات

در برخی از گوشی‌ها هنگامی که از قابلیت Secret Chat استفاده می‌کنید، امکان گرفتن اسکرین‌شات برای‌تان غیرفعال می‌شود. اما در برخی هم به این صورت نیست. تلگرام تمام سعی‌اش را می‌کند تا مانع گرفتن اسکرین‌شات شود، اما در صورتی که در این زمینه موفق نشود و شخصی که با آن در حال گفت‌و‌گو هستید در مود چت مخفی اسکرین‌شات بگیرد، دقیقا درهمان زمان شما را از گرفته شدن اسکرین‌شات مطلع خواهد کرد.

ارسال پیام با محدودیت زمانی

یکی دیگر از قابلیت‌های جالب چت مخفی، تعیین محدودیت زمانی برای پیام‌های ارسالی است. به‌عنوان مثال با فعال کردن محدودیت زمانی ۱۰ ثانیه‌ای، پیام‌های ارسالی شما بعد از گذشت این مدت زمان به طور کلی حذف می‌شوند. این محدودیت زمانی می‌تواند برای چت‌ها و فایل‌های ارسالی شما فعال شود. این قابلیت‌ را می‌توانید از بخش Secret Chat با عنوان Self-Destructor پیدا کنید.

منبع

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *