طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا

طرز تهیه سالاد زیتون و فوکاسیا

سالاد زیتون و فوکاسیا با فوکاسیا و مرغ سرخ شده تهیه می‌شود. فوکاسیا نان طعم‌دار ایتالیایی است.

  • تعداد: ۴ نفر
  • زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¼ پیمانه سرکه سیب
  • دو قاشق چایخوری ادویه اسپاگتی
  • یک قاشق چایخوری شکر
  • ۳ پیمانه نان سیر ایتالیایی (فوکاسیا)
  • ¾ پیمانه زیتون خرد شده
  • کاهو

طرز تهیه سالاد بروکلی با سس فتای کرمی

طرز تهیه

  1. برای تهیه سس این سالاد، در یک کاسه کوچک ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، ادویه و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. نان‌ها را اضافه کنید. آنها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید. سس، مرغ و زیتون‌ها را داخل تابه بریزید و دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا مرغ‌ها گرم شوند. نان‌ها را دوباره به تابه بازگردانید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
  3. برای سرو، کاهوها را کف بشقاب بچینید و مخلوط مرغ را روی آنها بریزید. این غذا را باید گرم  سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: ۴۷۸
  • چربی: ۳۴ گرم
  • کلسترول: ۸۳ گرم
  • کربوهیدرات: ۲۲ گرم
  • فیبر: ۳ گرم
  • قند: ۵ گرم
  • پروتئین: ۲۱ گرم
  • سدیم: ۹۹۸ میلی‌گرم
  • پتاسیم: ۱۴ میلی‌گرم
  • کلسیم: ۱۰۱ میلی‌گرم
  • آهن: ۴ میلی‌گرم

آموزش آشپزی : طرز تهیه سالاد اسرائیلی

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *