بلاک کامل در اینستاگرام

بلاک کردن کامل در اینستاگرام + کامنت های آن کاربر

بلاک کردن کامل در اینستاگرام :ایجاد صفحات مجازی عمومی (پابلیک) همواره با مشکلاتی همراه است. در حالی‌که ممکن است شما و بسیاری از کاربران قصد خوبی از انجام فعالیت‌های مجازی داشته باشید، همیشه کسانی وجود دارند که با کامنت‌های نامناسب و پیام‌های خصوصی آزاردهنده باعث خراب کردن فضای مجازی می‌شوند. خوشبختانه اینستاگرام برای مقابله با این دسته از فالورها، ابزارهای مناسبی در اختیار ادمین‌های هر حساب قرار داده است؛ ابزارهایی چون بلاک کردن و ایجاد ممنوعیت از کامنت گذاشتن در زیر پست‌ها از این دسته‌اند.
اگر دوست دارید در مورد نحوه بلاک کردن کاربران در اینستاگرام و این‌که چگونه حساب خود را از پیام‌های نامناسب و سوءاستفاده‌‌ها دور کنید، اطلاع داشته باشید، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده نمایید. با ما همراه شوید.

چگونه یک کاربر اینستاگرام را به‌طور کامل بلاک کنیم؟

این روش، ساده‌ترین روشی است که در حال حاضر امکان استفاده از آن وجود دارد. با بلاک کردن کاربران در اینستاگرام آن کاربران قادر به مشاهده پروفایل شما نخواهند بود و درنتیجه به هیچ روشی نمی‌توانند با شما ارتباط برقرار کند. استفاده از این روش به‌معنی بلاک کردن کامل کاربر است، بنابراین اگر شما هم آن کاربر را در لیست فالویینگ‌های خود داشته باشید این فرآیند منجر به آنفالو شدن او توسط شما می‌شود.

1. به پروفایل کاربری که قصد دارید او را بلاک کنید، بروید. در قسمت بالا و سمت راست صفحه بر روی آیکون سه‌خطی بزنید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

2. با ضربه زدن بر روی آیکون سه‌خطی لیستی از گزینه‌های مختلف، ظاهر خواهد شد. شما باید از بین تمام این گزینه‌ها، گزینه Block را انتخاب کنید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

3. سپس از شما خواسته می‌شود تا عمل بلاک کردن آن فرد را تأیید کنید. در این مرحله دوباره Block را انتخاب نمایید. سپس بر روی صفحه، تأییدیه‌ای نشان داده خواهد شد که می‌گوید کاربر موردنظر بلاک شده است.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

برای آنبلاک کردن یک کاربر باید به بخش Settings در حساب اینستاگرام خود رفته و از قسمت Privacy به بخشBlocked Account بروید. سپس حساب کاربر موردنظر را پیدا کنید و وارد آن شوید. در نهایت بر روی آیکون سه‌خطی که در سمت راست صفحه است، بزنید و گزینه Unblock را انتخاب نمایید.

همچنین بخوانید: با اینستا دانلودر هوشمند همزمان چند ویدیو و عکس اینستاگرام را دانلود کنید + لینک دانلود

چگونه کامنت‌های یک کاربر را بلاک کنیم؟

اگر ترجیح می‌دهید که کاربری را به‌طور کامل بلاک نکنید اما می‌خواهید که او قادر به کامنت گذاشتن در زیر پست‌های شما نباشد، می‌توانید از این روش استفاده کنید. قبل از مطالعه این بخش توجه داشته باشید که این روش تنها کاربر را از کامنت گذاشتن در زیر پست‌های شما منع می‌کند ولی او همچنان قادر به پیام دادن به شما و مشاهده نمودن پست‌ها و استوری‌های شما خواهد بود.

1. به پروفایل اینستاگرام خود بروید. بر روی آیکون سه‌خطی در سمت راست پروفایل بزنید و وارد منو Settings شوید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

2. در منو Settings، گزینه Privacy را انتخاب کنید.این رو هم بخون:

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

3. سپس گزینه Block Comments From را انتخاب کنید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

4. نام‌کاربری و یا آی‌دی کاربری را که می‌خواهید مانع از کامنت گذاشتن او شوید، تایپ کنید. سپس پس از مشاهده کاربر موردنظر بر روی Block در کنار نام او ضربه بزنید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

این فرآیند را برای بلاک کردن کامنت‌های هر تعداد کاربری که در نظر دارید، تکرار کنید.

اینو هم بخون: نحوه نمایش اطلاعات کدگذاری‌ شده با رنگ در نمودارهای پاورپوینت

چگونه حساب اینستاگرام خود را پرایوت کنیم؟

کسانی‌که دوست ندارند درگیر بلاک کردن کاربران و یا بلاک کردن کامنت‌های آن‌ها شوند، بهترین گزینه برای‌شان تغییر پروفایل از پابلیک به پرایوت (خصوصی) است.
با این کار، هربار که شخصی بخواهد شما را فالو کند ابتدا بایستی برای شما درخواست (ریکوئست) بفرستد تا پس از تایید شما به لیست فالوورهای‌تان اضافه شود.
با این حساب، شما قبل از تایید هر کاربر، می‌توانید پروفایل او را بررسی نمایید و ببینید که آیا آن شخص را می‌شناسید تا مطمئن شوید که آن پروفایل، اسپم نیست.
این روش هم چندان روش عالی و کاملی نیست اما حداقل شما را تا حدودی از آزار کاربران غریبه در امان نگه می‌دارد.

1. به حساب کاربری خود بروید. بر روی آیکون سه‌خط در سمت راست صفحه بزنید. گزینه Settings را انتخاب کنید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

2. در منو Settings به Privacy بروید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

3. در زیر بخش Connections، گزینه Account Privacy را انتخاب نمایید.

بلاک کردن کاربران در اینستاگرام

4. تاگلی که در کنار Private Account قرار دارد را فعال کنید تا حساب شما به یک حساب خصوصی تبدیل شود.

اگر خواستید دوباره حساب اینستاگرام خود را پابلیک کنید، مراحل بالا را تکرار نمایید.

منبع




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *